Startsidan » Stationer » Carspect » Carspect Bilbesiktning Upplands Väsby InfraCity

Carspect Bilbesiktning Upplands Väsby InfraCity

Välkommen till Carspect Upplands Väsby Infra City. Här väljer du om du vill följa med under din besiktning eller njuta av att dricka en kaffe och läsa ett magasin i vår kundlounge. På Carspect Upplands Väsby Infra City kan du smidigt komma på drop-in-besiktning. Du behöver då inte boka tid. Vilka fordon vi tar emot på stationen, ser du nedan. Vill du veta vad våra tekniker undersöker på ditt fordon kan du läsa det under ”tjänster”. Vi ser fram emot att träffa dig och ditt fordon.

Kranvägen 2, Upplands Väsby
0771 - 44 22 33
0771 - 44 22 33

Stationens Hemsida


OMDÖMMEN

Du kan inte lämna meddelande till stationen men
 1. Emilia Mikheel
  Kommenterade januari 31, 2017 kl 08:58 | Länk

  Hej!

  Jag hade lite tid över på tåget in till praktiken och det är så att på eran husfasad, fasaden som blickar norrut, där har ni tre lampor och jag tror det är den imitten som glappar för den blinkar och den har blinkat i flera år enligt mamma och den har blivit en snackis (ni får ta detta med en nypa salt, för det är lite roligt)

  Ville ge er en heads up, tänker att ni inte ser detta då man bara ser det kvällstid.

  Tack för mig

Berätta om ditt besök

Din emailadress kommer inte att synas. Tvingade fält är markerade *

*
*


fyra × = tjugo


Detta inlägg är postat i kategorin Carspect, Stationer. Lägg till som bokmärke permalink. Följ kommentarer med RSS feeden för detta inlägg. Lägg en kommentar eller en trackback: Trackback URL.